luni, 12 octombrie 2015

Vând purcei vietnamezi! Care sunt avantajele!

Vând purcei vietnamezi, de rasă pură, proveniţi din Germania! Sunt adaptaţi perfect condiţiilor din ţara noastră, rezistă la temperaturile ridicate din timpul verilor toride, precum şi a iernilor aspre.
Aşadar:
- Dacă doriţi un animal care să vă umple curtea de pui - porcul vietnamez are o fecunditate mare, numărul de purcei la naştere variază de la 5-10 (la prima fătare) până la ATENŢIE! 28 de purcei;
- Dacă doriţi un animal a cărui întreţinere să nu vă solicite prea mult buzunarul - porcul vietnamez are un consum redus de alimente zilnic, un singur animal mănâncă între 300 şi 400 grame de cereale măcinate PE ZI! Asta înseamnă că mâncarea pe care o consumă un porc obişnuit se pot creşte 5-6 porci vietnamezi;
- Dacă nu aveţi răbdare şi doriţi un animal precoce, care să se dezvolte rapid, porcul vietnamez este acela! Ating maturitatea sexuală la 4 luni, iar la 9 luni de viaţă greutatea sa ajunge deja la 50-60 kg.
- Dacă doriţi un animal curat, care nu este predispus la boli, aici aţi găsit ceea ce aveţi nevoie - porcul vietnamez are imunitatea ridicată, nu necesită vaccinare constantă. Scroafa are psihicul echilibrat, nu crează probleme în grija puilor, având un instinct matern bine dezvoltat şi o curăţenie specifică.
Dacă argumentele nu v-au convins, vă invit să vedeţi porcii vietnamezi "la ei acasă", pentru a vedea cu ochii dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu